Luizin e duan gjithe shqiptaret, por jo produksioni! Dërgohet droni për të, por ata bejne veprimin e tur pshem

Një dron nga fansat është dërguar pak minuta më parë për kngëtarin Luiz Ejlli, i cili dje

tr nditi opinionin publik me historinë e tij enigmatike për një s mundje të rrallë.

“Si i thuhet Luanit në Shqip – Luiz Ejlli” – shkruhej në çarçafin e varur tek droni, të cilin Big Brother vendosi që të mos e shikojnë banorët.

Mirëpo ata ishin jashtë dhe e morën shumë mirë mesazhin.

Big Brother vendosi me një ultimatum që të fusnin të gjithë banorët brenda dhe askush të mos

ishte jashtë. Gjithashtu, pothuajse u fikën kamerat në të gjithë shtëpinë.

Luizin e duan gjithe shqiptaret, por jo produksioni! Dërgohet droni për të, por ata bejne veprimin e tur pshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *