“Dajo” është kënga e nënës, e kam bërë kur nëna nd ërroi jetë, e xh irova në fshatin tim

“Dajo” është kënga e nënës, e kam bërë kur nëna nd ërroi jetë, e xh irova në fshatin tim
Ervis Behari është një nga këngëtarët më të njohur të muzikës popullore. Ai është bërë i f amshëm përmes këngës së “Dajos”, e cila d ëgjohet kudo.

I ftuar në “ABC e Mëngjesit”, Ervisi tregoi se këngën e parë që k ëndon në çdo k oncert, është kënga e “Nënës”, pasi i jep energji.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE
Ai sakaq, u nd al edhe te hit “Dajo”, të cilin zb uloi se e ka xhiruar kur nëna kishte nd ërruar jetë dhe është një de dikim për të. “Unë e kam thënë edhe herë të tjera, që çdo ko ncert timin e nis me këngën e “Nënës”. Madje, para se të dal në skenë shikoj ato fotot, e kam për en ergji të mirë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *