Çfarë e shtyu Luisin ne Big Brother të thoshte se ka tumor? Përgjigjet psikiatri i njohur

“Drama” që mbajti në ankth mbrëmë banorët e BBV, por edhe ndjekësit e këtij programi televiziv, menjëherë është bërë kryetemë e portaleve, rrjeteve sociale dhe bisedave mes njerëzve.

Ka nga ata që e shohin si truk për audiencë nga organizatorët, si “shkarje” të vetë banorit që mori përsipër të thoshte se jam me tumor, pastaj e modifikoi rrëfimin e tij, duke shtuar se kishte folur për një shokun e tij të ngushtë.

Pastaj dërgimi në spital i Luisit për t’u diagnostikuar “live” dhe vërtetuar se ai gëzon shëndet të plotë. Edhe këtu nisën dilemat nëse një person mund të provohet në mënyrë shteruese nëse ka tumor apo jo për një vizitë gjysëm orëshe. E thënë ndryshe, me apo pa qëllim të “regjisorëve”, kjo temë ka arritur kulmin e audiencës dhe debatit publik, pra të vëmendjes.

Sidoqoftë, çështje të tilla humane nuk meritojnë të komentohen “majë krahu”, por me profesionalizëm, sepse kanë ndikim te të rinjtë, sidomos. Duke dashur të japë kontributin e vet shkencor në këtë drejtim,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *