Burime te sigurta? Është apo jo i sëmurë Luizi? ish-konkurrentja e Big Brother zbulon të vërtetën e tri shtë

Pyetja e ditës në Shqipëri dket se është kthyer “Është apo jo i s murë Luizi?”.

Në rrjet po qarkullojnë hipoteza nga më të ndryshmet e mes tyre kanë reaguar edhe shumë personazhe publik.

Së fundi, Genta Gjalpi, ose e njohur nryshe si Genta e Big Brother ëstë shprehur se Luizi është i sëmurë dhe këtë e di nga burime smë të sigurta.

“Luizi është i s murë dhe unë e di nga burme shumë të sigurta. Ma kanë thënë para, por nuk e besoja.

E besoj që shtë i s murë. Por ishte gabim mënyra si e bëri, por është i s murë”, shprehet Genta Gjalpi.

Është apo jo i murë Luizi? Pyetja që po mundon një Shqipëri të tërë, ish-konkurrentja e Big Brother zbulon të vërtetën e trishtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *