“Рo e bën të moѕ e godaѕim në Рrime”/ Banorët flasin për Gentin

Genti sot ka pasur një problem me veshët dhe të gjithë banorët i kanë ardhur në ndihmë.

Madje Olta ishte një nga banorët që e ndihmoi për të hedhur ilaçin në vesh.Por ndërkohë pak para Prime të sotëm, Ronaldo thotë se ai ndoshta po luan dhe rol, që të e godasin në Live show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *