Lajm

Sedati ka një lutje: Do të jap 4 lopë për atë që më gjen nuse me vizë

Sedati ka një lutje: Do të jap 4 lopë për atë që më gjen nuse me vizë

Zakonet e martesës janë të ndryshme në vende të ndryshme të botës dhe më poshtë do iu paraqesim traditat më të rralla. Në Sudan, vajza që do të

lërë shtëpinë e saj për të shkuar tek ajo e burrit konsiderohet si një humbje ekonomike. Për këtë arsye dhëndrri duhet të kompensojë këtë “humbje” me katër lopë