Lajm

Rrëfen Vajza Shqiptare: Dola një natë në oborr, kur ç’të shoh?

Rrëfen Vajza Shqiptare: Dola një natë në oborr, kur ç’të shoh?

Jam një vajzë pukjane dhe kam një familje të mrekullueshme. Kam një vëlla që s’ma ka kush, me punë të mirë dhe një shkollë që e ka mbaruar me gjitha rezultate maksimale