Lajm

Nusja E Re Shqiptare Rr eh Burrin Dhe Kunatin

Nusja E Re Shqiptare Rreh Burrin Dhe Kunatin

Një çift i moshës 28 dhe 29 vjeç nga fshati , janë proceduar penalisht për veprën dhunë në familje, pasi kanë rrahur njëri-tjetrin në banesë.

vjeç (burrë dhe grua), banues në fshatin janë proceduar penalisht për veprën penale “Dhuna në familje”, pasi kanë ushtruar dhunë fizike ndaj njëri-tjetrit, në banesë. Gjithashtu, 28-vjeçarja ka ushtruar dhunë edhe ndaj kunatit të saj, shtetas