Lajm

Nuk jua ka fajin Shqipëria, por shqiptarët që ua fusim njëri-tjetrit dhe të shesim për interes. Edhe në hënë po vajtët..

Nuk jua ka fajin Shqipëria, por shqiptarët që ua fusim njëri-tjetrit dhe të shesim për interes. Edhe në hënë po vajtët..

Mirë se erdhe në vendin tonë të bukur, Shqipërinë ku të gjithë ankohen, qajnë, ulërasin, ia fusin njëri-tjetrit duke i qeshur në fytyrë, viktimizohen për gjërat më të vogla, etj. Tema më e përfolur është