Lajm

Nuk do ti hekurosni më rrobat, me këtë veprim të thjeshtë do shpëtoni

Nuk do ti hekurosni më rrobat, me këtë veprim të thjeshtë do shpëtoni

Nëse nuk keni shumë kohë, por duhet të vishni rroba të hekurosura e pastruara mirë, atëherë ekziston një truk i thjeshtë që nuk kërkon të shpenzoni shumë minuta për t’i hekurosur rrobat.

Më e mira e këtij truku është se nuk kushton asnjë cent.Thjesht duke vendosur 2-3 kuba akulli në lafatriçe në temperaturë të lartë, dhe rrudhat në rroba largohen.Hekurosja e rrobavE është e bezdisshme, sidomos për materialet delikate. Por, gjithsesi, është e domosdoshme.