Lajm

Letra E Një Nëne Për Nusen E Djalit: Kam Disa Këshilla Për Ty, Duaje! Ai Do Të Të Mbajë Si Princeshë

Letra E Një Nëne Për Nusen E Djalit: Kam Disa Këshilla Për Ty, Duaje! Ai Do Të Të Mbajë Si Princeshë

Nuk me ke kërkuar deri tani asnjë këshillë, mbase nuk ke nevojë por ka disa gjëra që dua të të them. Para se të rrotullisësh sytë dhe të injorosh fjalët që kam shkruar të utem merri në konsideratë.