Lajm

Kerkoi Të Martohej Për Letra Në Angli, Kontrata Që I Jep Vajza E Ka Shokuar

Kerkoi Të Martohej Për Letra Në Angli, Kontrata Që I Jep Vajza E Ka Shokuar

Të gjithë shqiptarët e dinë tashmë sagën e sakrificave të emigrantëve, sidomos në Angli, për të përfituar nënshtetësinë e huaj. Kjo është kopja e kontratës martesore ndërmjet një shqiptari dhe një shtetase polake në Angli dhe duhet thënë se kushtet janë shumë interesante.