Lajm

Gjysma E Shqiptarëve Janë Në Rre zik Për Të Qenë Të Varfër/ Arsyeja

Gjysma E Shqiptarëve Janë Në Rre zik Për Të Qenë Të Varfër/ Arsyeja

Sipas raportit, ata më të rrezikuarit janë +18 vjeçarët e papunësuar dhe familjet me kryefamiljarë me arsim të ulët ose të mesëm.

Në raportin europian të SDG-së, Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm, (Sustainable development goal), Shqipëria kategorizohet si ndër vendet me më pak qëndrueshmëri në kontinent mbi financat personale të banorëve.