Lajm

E Papare Në Elbasan! Çifti Ndahet Dy Muaj Pas Dasmës, I Riu I Kthen Kameramanit Kasetën: Më Jep Lekët Se Gruaja Iku!

Një ngjaarje e tiIIë ka ndodhur sëfundmi edhe në rrethin e Elbasanit. Siç mëson abcnews.aI, një i ri duke mos mundur të kthejë mbrapsht bashkëshorten, ka vendosur që të paktën të reku perojë një pjesë të shpenzimeve të dasmës.

Çifti ishte martuar në nëntor, por nuk zgjati shumë dhe ata ndahen në janar. Pas nd arjes, i dhëndri ka menduar se ku mund të rikthejë një pjesë të parave.

Shpenzimet e ushqimit nuk i rikthente dot kështu që mendoi që të rime rrte mbrapsht paratë që i kishte dhënë kameramanit që kishte filmuar dasmën dhe kishte bërë setin e fotografive.