Lajm

Burrat str esojnë gratë e tyre 10 herë më shumë se fëmijët

Burrat str esojnë gratë e tyre 10 herë më shumë se fëmijët

Por, siç mund ta i magjinoni, kjo nuk ndodh, ose më saktë jo gjithmonë. Gruaja, nëna, gruaja dhe punët, e gjejnë veten me një peshë të jas htëzakonshme mbi su pet.

Në një ditë dhe për të gjitha ditët e jetës së saj, që kur ajo filloi një familje, ajo është “e detyruar” të kujdeset për gjithçka: rregullimi i shtëpisë, gatimi, hekurosja, marrja e fëmijëve të saj në shkollë në vend se noti apo vallëzimi