Lajm

Bordi tallet me qytetaret? Shikoni cfare vendosi sot per cmimin e naftes

Çmimi i naftës ulet kështu me 3 lek për litër, nga 261 Lekë/litri që ishte nderkohe cmimi i benzines eshte rritur

Kështu nafta do të shitet me një çmim prej 258 Lekë/litri, benzina me 239 Lekë/litri, ndërsa gazi me 83 Lekë /litri.

“Çmimet e miratuara janë çmime tavan/maksimal dhe asnjë operator ekonomik nuk mund t’i tregtojë këto nënprodukte mbi çmimet tavan të Vendimit të Bordit. Çdo operator