Lajm

Veprimi i paf alshem e 26-vjeçarit që tr adhtoi të dashurën dhe la shtatzanë një femër tjetër, si e sh a n t azhon tani dashnorja

Veprimi i paf alshem e 26-vjeçarit që tr adhtoi të dashurën dhe la shtatzanë një femër tjetër, si e sh a n t azhon tani dashnorja

The Sun” ka publikuar historinë e një burri, i cili është shumë i dashuruar me partneren e tij, por ka lënë shtatzënë një vajzë tjetër. Ai tani eshte ne h a ll te madh se nuk do qe ajo ta marre vesh kete afere dhe vajza tjeter e sha ntaz h o n me femijen.

“Unë me të vërtetë dua të martohem me të dashurën time të mrekullueshme, por kam lënë një grua tjetër shtatzënë.Kam një lidhje 1-vjeçare me të dashurën time dhe marrëdhënia jonë është e shkëlqyer. Ajo është 27 vjeç dhe ka gjithçka që mund të dëshirosh tek një grua: