Lajm

Jo vetëm në Kosovë, cilësi e dobët e asfaltit edhe në Zvicër! (FOTO)

Jo vetëm në Kosovë, cilësi e dobët e asfaltit edhe në Zvicër! (FOTO)

Siç shihet edhe nga pamjet, fillimisht, nga cilësia e dobët.Shtresa e asfaltit ka filluar të çahet dhe pastaj është shembur e tëra duke rënë brenda një grope e cila është krijuar më pas.

Policia ka dalë në vendngjarje duke e siguruar vendin përreth, teksa qytetarët të habitur e kanë fotografuar këtë fenomen.Ndërkaq, ende nuk dihet nëse ka pasur të lënduar, si dhe shkaqet nga të cilat u shkaktua kjo çarje.