Lajm

Habi e madhe! Ky është fshati ku asnjë nga banorët nuk i ka të dyja ves hkat (FOTO)

Habi e madhe! Ky është fshati ku asnjë nga banorët nuk i ka të dyja ves hkat (FOTO)

Në Nepal është një fshat, i qujatur Hoske dhe është të gjithë banorët atje janë jashtëzakonisht të varfër, dhe për të mbijetuar ata ranë në kontak me traf ikantë organesh.

Ata pa menduar shumë shitën vesh kën e tyre, për të siguruar jetën e familjarëve të tyre, duke parë se të ardhurat e tyre nuk buron nga askund.