Lajm

Adoleshenti “thyen rekordin botëror Guinness për gojën më të gjerë, me kafshimin” 10.1cm (FOTO)

Adoleshenti “thyen rekordin botëror Guinness për gojën më të gjerë, me kafshimin” 10.1cm (FOTO)

Adoleshenti nga Minnesota në SHBA, mbante më parë ‘rekordin botëror Guinness’ për hapjen më të madhe të gojës, deri sa e humbi atë ndajPhillip Angus që e hapi 9.52cm në vitin 2019.Por Isaac refuzoi të hiqte dorë dhe nisi “stërvtjen i ntensive” për të rifituar titullin e tij.