Lajm

“Skandali i patronazhistëve, vrasja e grave dhe dhunimi i njerëzve”/ Raporti i AI tregon të metat e Shqipërisë

“Skandali i patronazhistëve, vrasja e grave dhe dhunimi i njerëzve”/ Raporti i AI tregon të metat e Shqipërisë

Organizata ndërkombëtare për të drejtat e njeriut “Amnesty International”, ka publikuar raportin e saj vjetor për 154 shtete, mes tyre dhe për Shqipërinë.KLik0 ne ReklaM Perr te pa Lajmin e Pl.0t