Lajm

Si mund të gjendet dhe sekuestrohet pasuria e Vladimir Putinit

Si mund të gjendet dhe sekuestrohet pasuria e Vladimir Putinit

Vendimi i të dërguarit rus për ndryshimet klimatike, Anatoly Chubais, për të dhënë dorëheqjen dhe për t’u larguar nga Rusia,KLik0 ne ReklaM Perr te pa Lajmin e Pl.0t