Lajm

Personi i vetëm në botë i cili mund të drejtoj veturën e paregjistruar dhe pa leje për vozitje. Ajo është!!!

Personi i vetëm në botë i cili mund të drejtoj veturën e paregjistruar dhe pa leje për vozitje. Ajo është!!!

Të paktë janë ata që guxojnë të drejtojnë një makinë pa patentë shofer, sidomos nëse është e paregjistruar, sepse nëse ndalohen nga po li cia, ka dënime të rënda.KLik0 ne ReklaM Perr te pa Lajmin e Pl.0t