Lajm

E Dinit? Ja Përse Telefonat E Vjetër Nokia Po Shiten Në Masë Këto Kohë

E Dinit? Ja Përse Telefonat E Vjetër Nokia Po Shiten Në Masë Këto Kohë

Telefonat celularë të thjeshtë ose ata që nuk bëjnë pjesë në atë që quhet telefona inteligjentë, kanë qasje të kufizuar në internet dhe aplikacionet KLik0 ne ReklaM Perr te pa Lajmin e Pl.0t