Lajm

Bugajski: Rusia do të shpërbëhet, koha që Kosova të jetë pjesë e NATO-s

Bugajski: Rusia do të shpërbëhet, koha që Kosova të jetë pjesë e NATO-s

Politolgu i njohur, Janusz Bugajski, në një intervistë për The Geopost, ka folur rreth çështjeve me rëndësi në Ballkanin Perëndimor si dhe lufën në Ukrainë.KLik0 ne ReklaM Perr te pa Lajmin e Pl.0t