Lajm

Bota Mund Të Zhytet Në Krizë Ushqimore. Parashikohen Trazira Nga Uria

Bota Mund Të Zhytet Në Krizë Ushqimore. Parashikohen Trazira Nga Uria

Sa më shumë të vazhdojë lufta në Ukrainë, aq më i madh bëhet rreziku i një krize globale të ushqimeve dhe aq më shumë shtohenKLik0 ne ReklaM Perr te pa Lajmin e Pl.0t