Lajm

Une Po Iki Në Gjermani, Shes BMW X5 Per 8000 Euro Kesh! (Video)

Edhe shtepine jam duke e shitur, nje are gjithashtu e kam ne shitje. Nese nuk mund ta blesh ti, shperndaje kete lajm shtype rekl,am dhe shiko videon.

Edhe shtepine jam duke e shitur, nje are gjithashtu e kam ne shitje. Nese nuk mund ta blesh ti, shperndaje kete lajm shtype rekl,am dhe shiko videon.

Edhe shtepine jam duke e shitur, nje are gjithashtu e kam ne shitje. Nese nuk mund ta blesh ti, shperndaje kete lajm shtype rekl,am dhe shiko videon.