Lajm

SubhanAllah Cfare Pamje, Ky Njeri Kaq Guximtar Fal Namazi Ne Mesin E Luaneve..!

SubhanAllah Cfare Pamje, Ky Njeri Kaq Guximtar Fal Namazi Ne Mesin E Luaneve..!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

SubhanAllah Qfar Pamje, Ki Njeri Kaq Guximtar Fal Namazi Ne Mesin e Luaneve..! A thua pse..? Pergjigjen do ta gjesh ne tekstin ne vazhdim..!S’ka dyshim se mosfalja e namazit ka pasoja të mëdha dhe të rrezikshme në dynja dhe në ahiret./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet