Lajm

Sa Shqiptare Jane Ne Turqi ! Erdogan Tron’dit Te Gjithe Me Deklarate Ku Tregoi Sa Shqiptare Jane Atje…

Sa Shqiptare Jane Ne Turqi ! Erdogan Tron’dit Te Gjithe Me Deklarate Ku Tregoi Sa Shqiptare Jane Atje…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Erdogan tha se në Turqi je.tojnë dy milionë boshnjakë dhe se siç tha ai në këtë vend ka më shumë banorë me ori.gjinë shqiptare sesa vetë Shqipëria. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai vuri në dukje të pra nishmëve se prob.lemet në Ballkan janë shkak për shqe tësim edhe në Turqi. Duke fo lur për situatën në Bosnje ai vlerë.soi se ka marrë dhënie të forta ndërmjet…./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet