Lajm

Pushime me 2 euro në ditë! Italia bën ofertën ‘e çmendur’ për të inkurajuar turizmin..!!!

Pushime me 2 euro në ditë! Italia bën ofertën ‘e çmendur’ për të inkurajuar turizmin..!!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mediat e huaja raportojnë se qyteti i vogël ofron fjeteje për vetëm 2 euro në natë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…