Lajm

Prindërit E Shitën Për 22 Euro, Ndërsa Sot E Njeh Dhe E Do Gjithë Bota

Në fillimet e veta ai njihej me nofkën Sing Lung (Dragoi), ndërsa karriera e tij përfshin një sërë filmash të realizuar /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në fëmijëri Xheki u vendos në Insitutin Kërkimor të Operas së Pekinit, një shkollë me një disiplinë të hekurt. Për një periudhë të gjatë ai studioi artet marciale, muzik dhe të tjera disiplina të cilat do e ndihmonin në të ardhmen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shpesh gjatë interpretimit të filmave, Jackie Can është dëmtuar seriozisht në skenë duke pësuar fraktura në pjesë të ndryshme të trupit, madje edhe duke përfunduar në koma./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet