Lajm

Personat Që Preken Për Çdo Gjë Dhe Qajnë, Janë Njerëz Të Veçantë Dhe Duhet T’i Keni Zili

Një qenie njerëzore nuk është aq e paprekshme, saqë të mos ndiejë dhimbje dhe gëzim.Madje ka shumë rrethana që gjendja emocionale e njerëzve mund të jetë aq e ngarkuar, saqë e vetmja gjë që dëshirojnë është të qajnë.

rtët e shëndetit shprehen se të qani është një nga gjërat më të shëndetshmë, çka demostron forcë dhe fleksibilitet.Sipas tyre njerëzit që nuk e kanë aspak problem të qajnë janë kategoria e njerëzve më të fortë. Ndoshta kjo tingëllon pak edhe si klishe, por në fakt është e vërtetë.