Lajm

Pema që po i çmend të gjithë shqiptarët, askush nuk ja din emrin (Foto)

Bëhet fjalë për një pemë e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë.Autori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Qytetarët kanë mendime të ndryshme.Disa shprehen se ajo është një kumbull e egër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumri.Por ka edhe nga ata që sjellin emra se si quhet kjo pemë në vende të ndryshme të botës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet