Lajm

Nda.Het Nga Je ta Në Moshën 135-Vjeçare Gruaja Më E Vjetër Në Botë

Ka ndërruar jetë në moshën 135-vjeçare, personi më i vjetër i Kinës. Bëhet fjalë për Almihan Seyiti, nga Komuxerik në qarkun Shule, e cila vdiq më 16 dhjetor./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo lindi më 25 qershor 1886, gjatë dinastisë perandorake Qing. Nëse është e vërtetë, kjo do ta kishte bërë atë personin më të vjetër ndonjëherë, megjithëse kjo nuk është konfirmuar ndërkombëtarisht./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Seyiti u martua në vitin 1903 kur ishte 17 vjeç dhe adoptoi një djalë dhe një vajzë me burrin e saj i cili vdiq në vitin 1976. Ndërkohë, që la pas 43 nipër e mbesa./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet