Lajm

Ky ka qenë tërmεti më i fortë në botë, toka u hap më dysh, shtëpit lëkundeshin…

Ky ka qenë tërmεti më i fortë në botë, toka u hap më dysh, shtëpit lëkundeshin…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në vitin 1960 në Jug të Kilit është shënuar tërmeti me shkallë 9.5, duke shkaktuar dëme me vlerë prej 550 milionë dollarë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…