Lajm

Ky është qyteti shqiptar ku uji ka temperaturë 32 gradë: Madje mund të laheni edhe gjatë dimrit..!!

Ky është qyteti shqiptar ku uji ka temperaturë 32 gradë: Madje mund të laheni edhe gjatë dimrit..!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Banjat e hapura te Bënjës ne Përmet konsiderohen nga ekspertet qe i kane studiuar si nder me te mirat ne Evrope..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…