Lajm

Kishte miΙίonat, ja kush është këngëtari i njohur që la gjithë pasurinë në bίxhoz

Kishte miΙίonat, ja kush është këngëtari i njohur që la gjithë pasurinë në bίxhoz/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këngëtari turk ka humbur gjithë pasurinë në bixhoz dhe thotë se nëse do të lindte përsëri nuk do e bënte kurrë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…