Lajm

“Ki Besim Te Unë”/ I Riu Nga Kosova ‘I Fiton Zemrën’ Të Moshuarës Nga Tirana Dhe I Zh,Vat 135 Mijë €

Një 64 vjeçare e cila menaxhon pasuritë e djemve të saj si minihotele, thotë se u mashtrua nga një i ri, që u shfaq si klient i rregullt dhe me shumë para. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E moshuara e mbajti të riun që jetonte në Zvicër me origjinë nga Kosova për disa muaj në hotel, dhe i riu I kishte hyrë aq në zemër sa u kujdes për të edhe kur u infektua nga…./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet