Lajm

Ju nëse keni pirë cigare prej me shumë se 5 viteve, kjo recetë do ju pastrojë mushkëritë si me magji

Ju nëse keni pirë cigare prej me shumë se 5 viteve, kjo recetë do ju pastrojë mushkëritë si me magji/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pirja e duhanit është një prej shprehive më të dë mshme që i vr et njerëzit e çdo moshe.Sot të gjithë e dimë sa i rrezi kshëm është duhani dhe kjo shprehi e dëm shme sigurohet që doktorët të kenë punë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet