Lajm

Ja Fshatrat Dhe Qytetet Në Kosovë Që Flenë Mbi Ar Dhe Argjend (HARTA)

Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në Strategjinë minerare të Kosovës janë paraqitur të dhëna për pasurinë nëntokësore të vendit. Ari është njëri prej mineraleve që e pasuron nëntokën e Kosovës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet