Lajm

Fѕhati shqiрtar ku të gjithë e kanë mbiemrin Gaѕhi

Është një fshat në Kosovë që ka një karakteristikë shumë interesante, të gjithë banorë kanë të njejtin mbiemër, Gashi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fshati Brus gjendet në zonën më të thellë të komunës së Lipjanit. Banorët e Brusit kanë dy besime, një pjesë i takon feaë islame dhe një pjesë tjetër fesë së krishterë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet