Lajm

Emigrantët Shqiptarë Paguanin 20 Mijë Euro Për Të Shkuar Në Britani, Ferri Që Kaluan Pa Bukë Dhe Pa Ujë

Ndër të tjera thuhet se emigrantët shqiptarë ishin të gjithë të uritur dhe të tmerruar. Nuk kishte xhaketa shpëtimi dhe as pajisje minimale sigurie, jahti /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Njëri prej emigrantëve ishte përpjekur të thërriste për ndihmë pak para mbytjes së anijes, por Wisbey u dëgjua duke u thënë atyre të mbyllnin /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

telefonin dhe rrëmbeu telefonin. Pamjet nga një helikopter i rojes bregdetare, të filmuara disa orë më parë, treguan se anija përpëlitej në det kundër erës dhe valëve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet