Lajm

E mrekullueshme: Thasët e mbushur më para bien nga furgoni i blinduar, qytetarët ndalin veturat që t’i marrin

“Thasët e mbushur me para kishin rënë nga furgoni në autostradë. Ishte një skenë si në filmat a ksion, ku paratë fluturonin nëpër autostradë, dhe veturat tjera ishin ndalur për t’i mbledhur ato”, ka deklaruar zë dhënësi i pol icis ë Br ock Mc Co oe.

Ai gjithashtu ka bërë të ditur se është vënë pas personave që kishin ndalur veturat për t’i mbledhur paratë. Ata tashmë kanë filluar t’i mbledhin informacionet dhe targat e të gjitha veturave të ndalura, dhe nga pronarët e tyre kërkojnë t’i kthejnë paratë, përndryshe do të dë no hen për v j edh je.Shikovid me poshte: