Lajm

E FUNDIT: Bëni Gati Valixhet! Cilat Shtete Të Europës Janë Të Hapura Për Shqiptaret?

Lista e shteteve që mirëpresin njerëzit e vaksinuar po rritet nga koha në kohë. Bërja e vaksinës po lehtëson kufizimet e udhëtimit në disa vende dhe është e vetmja mënyrë që udhëtarët të qarkullojnë lirshëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Megjithatë, edhe për qytetarët e vaksinuar, procesi i fluturimeve mbetet i ndërlikuar. Rregullat ndryshojnë nga një vend në tjetrin. Disa shtete refuzojnë lloje të caktuara të vaksinave, ndërsa të tjerët ende kërkojnë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet