Lajm

Cilat dobi shëndetësore i merr trupi nga konsumimi i fasules?

Fasulet përmbajnë gjithashtu vitamina të shëndetshme për zemrën dhe antistres, si vitamina B, hekur dhe kalcium. Konsiderohet edhe një “pastrues natyral” sepse kalon/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

nëpër zorrët dhe ka aftësinë të eliminojë kolesterolin.Mos i ndani fasulet e konservuara kur ato janë me zbritje, fasulet e thata janë gjithmonë më të lira, por kërkojnë më shumë kohë për t’u gatuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet