Lajm

Ajo sapo mori patentën e shoferit dhe shikojeni si e parkon veturën

Ajo sapo mori patentën e shoferit dhe shikojeni si e parkon veturën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Definitivisht, disa njerëz thjesht nuk janë për veturë. Keni parë vozitje të kë.qija, por si kjo s’besojmë që keni parë ndonjëherë../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet