Lajm

Të lutem më duro kur të plakem, letra e një nëne që duhet ta lexojë çdo fëmijë

Dashuria e nenes per femijen eshte dashuria me e paster e me e pakushtezuar qe ekziston ne bote.

Kjo eshte nje leter e nje nene per te bijen ne te cilen i kerkon vajzes te kete durim pasi poi troket pleqeria dhe ajo ka nevoje qe te kete dike qe ta duroje.Nena e ‘panjohur’ ia dedikon kete leter te gjithe femijeve: