Lajm

Si prodhohet paraja, pamje brenda fabrikës nga ku del një pasuri e tërë

Si prodhohet paraja, pamje brenda fabrikës nga ku del një pasuri e tërë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por nëse paratë prodhohen kaq lehtë, atëherë pse ka varfëri? Kjo për shkak të politikave ekonomike dhe balancës mes prodhimit dhe fitimit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet