Lajm

Sa do të rriten pagat për pensionistët, mësuesit, mjekët dhe policët? Zbulohen shifrat e sakta

Arsimtarët, bluzat e bardha dhe policët do të përfitojnë rritje të pagave vitin e ardhshëm.Referuar projektbuxhetit 2022, fondi vjetor për rritjen e /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

pagave është 2.4 miliardë, rreth 19.6 milionë euro dhe parashikon rritje këto kategori në masën 6% mbi pagën e funksionit.Por, sa rritet konkretisht në vlerë paga për këto punonjës të arsimit, shëndetësisë e mbrojtjes?Një mjek aktualisht ka një pagë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet