Lajm

“Qenka Super Lopë”, Arjola I Tregon Donaldit Si Milet Lopa (Video)

Pastaj i erdhi radha Monikës dhe Ilirit, Monika u ofendua nga shakaja e Ilirit dhe i mëshoi shumë rëndë me batutën “atë lopën treshe ta bëjë me gruan e vet.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Beniada gjithashtu pati një bisedë shumë serioze tek për tek me lopën, “si je” e pyeste, “je rehat? Kujdes se mos vritesh, ika unë ciao.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërsa sot lopa u mol nga Arjola dhe Donadi. Arjola u ul dhe po ekzaminonte pjesët prodhuese të lopës. “Jo po lopa kështu, jo po lopa ashtu, lopa është super lopë” tha Arjola duke i analizuar “parametrat” lopës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet